Kruzer Dedektör ile geçirdiğim 3,5 saatlik sığ su aramasının sonuçları gerçekten şaşırtıcıydı! 5×3 bobinli bu cihazın performansına hayran kaldım. Sadece birkaç saat içinde 2 güzel gümüş madeni para ve yarım kilo bozuk para buldum. Üstelik, bu süreçte dedektörün tuzlu suda nasıl davranacağını merak ediyordum; biraz gürültü ve karışıklık bekliyordum. Ancak, dedektör farklı modlarda bile son derece stabil kaldı. Özellikle Plaj modu en kararlı olanıydı ve Deep modunda da herhangi bir sorun yaşamadım.
Makinenin dilinin Rusça olması nedeniyle bazı ayarları ve modları tam olarak anlayamamış olsam da, kısa sürede kontrollerine alışarak performansını daha da artıracağımı düşünüyorum. İlk dalışımda altın bulamamış olsam da, cihazın sağlam yapısı ve performansı beni etkiledi. Hatta cihazı birkaç kez suya batırdım ve hiçbir olumsuz etkisi olmadı. Kablosuz kulaklıklar da mükemmel bir şekilde çalıştı.
Yalnızca bir eleştirim var; şaftta kullanılan kilitleme yaylarının paslanmaz çelik yerine normal çelik olması. Bu durumu kendim düzelteceğim, ancak bunun dışında dedektör harika bir performans sergiledi. Bir Excalibur kullanıcısı olarak, bu makinenin kısa sürede altın ağırlığına ulaşacağını söyleyebilirim. Kruzer, gerçekten etkilendim ve performansına hayran kaldım! Harika bir dedektör, kesinlikle öneririm!
Kevin Murphy





